Últim Radioteatre de la temporada

Últim Radioteatre de la temporada
25 juny 2024

Matadepera Ràdio enllesteix aquest darrer dimecres de mes, i com és habitual a les 10 del vespre, una nova temporada de Radioteatre, la que fa la número 12. L’emissió es pot recuperar a l’endemà al web de l’emissora i en aquesta ocasió, l’adaptació i els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el control tècnic, muntatge i presentació van a càrrec de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. En seran els seus intèrprets Ricard Martínez, Quim Vancells, Sandra Milán, Bet Avellaneda i Montserrat Beltran.

Per aquest 26 de juny s’estrena “El retorn”, de l’escriptor i dramaturg barceloní Manuel Brugarolas, que s’ha prodigat especialment en novel·la, i fins i tot amb literatura infantil. La seva incursió com a dramaturg més destacada és l’obra que ens ocupa, que va guanyar el primer premi Àngels Poch de Teatre d’Òmnium Cultural de Terrassa l’any 2021.

Estrenada a Castellar del Vallès l’any 2022, “El retorn” està ambientada en dos dies: un matí i vespre del setembre de 2003 i un matí de la fi de juliol de 2014, amb un mateix fil conductor: el record d’una guerra, la de Bòsnia, que va tenir lloc a principis dels 90, i les seqüeles, físiques i psicològiques que deixa en un grup d’amics.

A la imatge, un moment del dia de la gravació (Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris