Pètals, portals i purpurina

Després del seu debut a l’estiu del 2022, i de la seva incorporació a la temporada d’hivern i novament a la de l’estiu, Matadepera Ràdio compta a la seva graella 2022/23  amb “Pètals, portals i purpurina”, un espai d’entrevistes hilarants on un parell d’actors, Jan D. Casablancas i Albert Castaño van carregats fins les dents de totes les eines empàtiques necessàries per esbrinar la contrasenya de la persona convidada.

Es tracta d’un programa de risc, aventura, comèdia i humanitat. Els presentadors procuren revelar els secrets de qui s’aventuri a acompanyar-los, per tal de ser desbloquejat. Per fer-ho, un seguit de seccions artístiques, que imiten els processos per hackejar un sistema, permeten indagar en detall sobre els sistemes de seguretat de la persona en qüestió. Poesia, rap, martillo o conejo, micro-relats o algunes preguntes clau, serveixen de propulsors en aquest viatge retrospectiu.

Col·laboradores com el Pau Colomer (físic quàntic i saxofonista), el Diego Carballeda (hacker professional) i la Sílvia Vallhonrat (gravadora i artista plàstica), ajuden a que l’entrevista esdevingui una odissea apoteòsica.

PÈTALS, PORTALS I PURPURINA

Entrevistes hilarants per desxifrar essències

Dijous a les 21.00