LA COVA DEL DRAC

La cultura tradicional i popular, i en especial les sardanes, és la principal protagonista de “La cova del drac”, un programa que en la seva vuitena temporada continua tenint Jordi Saura al capdavant. El programa s’emet els dijous a les 9 del vespre i es repeteix els dissabtes a les 10 del matí.

Sense passar per alt les noves produccions ni les activitats setmanals, es fixa en les aportacions historiogràfiques més actuals i aprofita els mitjans que avui permeten accedir fàcilment als arxius documentals, per tal de presentar, amb cura i rigor, les noves aportacions que van més enllà d’allò que “sempre s’ha dit”, i també posar a l’abast dels oients alguns fets ara oblidats o desconeguts. Els diferents temes plantejats cada setmana s’acompanyen amb aquella música, procedent d’enregistraments de totes les èpoques, que millor s’avingui al discurs de cada emissió.

Malgrat la declaració inicial, “La cova del drac” considera tota la cultura dintre del seu àmbit pel fet de ser totalment contrari a un món de “capses tancades i aïllades”.

LA COVA DEL DRAC

Cultura tradicional amb història, actualitat, rigor i entreteniment.

Dijous a les 21.00h / Reemissió dissabtes a les 10.00h

Escucha “La cova del drac” en Spreaker.