A les Portes de Troia

A LES PORTES DE TROIA

A les Portes de Troia és un programa setmanal d’Història que pretén explicar, de manera divulgativa i entenedora, episodis del passat de Catalunya, d’Europa i d’arreu del món.

El programa va néixer a Matadepera Ràdio el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Cada dilluns a les 7 de la tarda i en repetició els dimecres a les 11 de la nit, els historiadors de capçalera del programa, en algunes ocasions acompanyats d’algun convidat especialista amb el tema, expliquen de manera monogràfica un episodi històric. L’equip troià està format pels historiadors Sergio Rodríguez i Alberto Reche. Us esperem cada setmana a les ones de Matadepera Ràdio!

A LES PORTES DE TROIA

La història, a la ràdio.

Dilluns a les 19.00 / Repetició els dimecres a les 23.00.

Agenda

AGENDA DE MATADEPERA

De dilluns a divendres, a les 9 del matí, les 12 del migdia, i a les 3 i 6 de la tarda, Matadepera Ràdio emet un breu espai on es repassen les convocatòries més destacades del poble del dia.

Conferències, exposicions, competicions esportives, xerrades, sessions de cinema… tot hi cap en aquesta Agenda de Matadepera conduïda per Albert Beorlegui, en antena des del 2009.

AGENDA DE MATADEPERA

Un recull de les activitats del poble.

De dilluns a divendres a les 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00 hores.

Així No Acabarem Mai

AIXÍ NO ACABAREM MAI

Matadepera Ràdio incorpora a la temporada 2019/20, Així no acabarem mai un programa on es parla de tecnologia en general, és a dir, de tot allò que ens envolta que ha estat pensat, dissenyat, construït i fabricat per les persones. Són tantes i tantes coses de les quals es pot parlar que, quinzenalment, es tria les que puguin aportar coneixement, entreteniment o, si més no, una bona estona.

Així no acabarem mai passa per antena els dimarts, a les nou de la nit, cada dues setmanes. Amb una durada d’una hora, al programa tracta entre dos i quatre temes diferents. Xavier Robles i David Vilarrubias en són els conductors.

Després de cada emissió trobareu els continguts, enllaços, etc. del programa al bloc http://aixinoacabaremmai.blogspot.com i a l’apartat “Ràdio a la carta” d’aquesta mateixa pàgina web.

Peticions, comentaris, opinions i inquietuds a l’adreça aixinoacabaremmai@gmail.com

AIXÍ NO ACABAREM MAI

Tecnologia per a tothom.

Dimarts a les 21.00.

Anònims

ANÒNIMS

Tota emissora de ràdio ha de disposar d’una gran varietat de continguts i Matadepera Ràdio té aquesta temporada a la graella i per tercer any consecutiu, un programa dedicat totalment als misteris, les llegendes i els fets inexplicables: Anònims, que aquest any afronta la seva vuitena temporada consecutiva a la ràdio del poble.

Tots els dimecres de 8 a 9 del vespre, Isabel Pérez analitzarà amb detall i profunditat tot allò que s’escapa de la raó mitjançant reportatges, entrevistes i peces d’investigació. Agafant el fil del que fins a la data era només una secció fixa del programa, Anònims pretén erigir-se com a referència a Catalunya dels misteris que s’amaguen al nostre país i també a la resta del món.

Amb rigor, objectivitat i dedicació volem explicar altres realitats als oients de Matadepera i dels voltants.

ANÒNIMS

Misteris, llegendes i fets paranormals.

Dimecres a les 20.00 / Reemissió els dimarts a les 23.00.

Censurat

CENSURAT

Matadepera Ràdio incorpora a la temporada 2019/20, i des del febrer, “Censurat”, una nova proposta juvenil realitzada per tres nois de 2on d’ESO de l’Institut Matadepera que amb el subtítol “de joves per a joves” pretén ser un programa “d’humor, bon rotllo, i a vegades, fins i tot seriós”.

Cada setmana es comenten les noticies que més els afecten, debaten sobre temes d’actualitat i escolten la música que més els agrada. “Censurat” està format per Joan Bailón, Isaac Zouine, i Biel Marco, i compta amb Jesús Soler a l’apartat tècnic.

CENSURAT

De joves per a joves.

Dimecres a les 18.00.

Dama de Nit

DAMA DE NIT

Dama de Nit inicia la seva tercera temporada en antena. És un programa de l’associació Dama Matadepera que s’emet el primer dimecres de cada mes a les 10 de la nit, i que, dirigit per Cristina Ballbè, presidenta de l’associació, compta amb les col·laboracions d’Abelardo Gil, Anna Piñol, Santi Pavón i a la part tècnica Cesc Bosch.

Dama de nit parla de dones què, per la seva rellevància històrica o professional mereixen ser recordades i reconegudes. El programa consta de diverses parts, durant les quals s’apropen a una dona singular tot fent un recorregut per les seves vivències, les seves reflexions, les seves obres i, fins i tot, amb algunes anècdotes destacades de la seva vida. Tot això va acompanyat de bona música i de bona poesia, a banda de les imprescindibles dades històriques que permeten situar el personatge en el context de la seva societat, del seu món. El programa compta també amb convidats que tenen a veure amb el personatge i finalitza amb una tertúlia.

DAMA DE NIT

Un gir per la vida d’una gran dona.

Primer dimecres de mes a les 22.00./ Reemissió segon dimecres de cada mes a les 22.00

Dona’m la mà

DONA’M LA MÀ

Per tercer any consecutiu, la graella de Matadepera Ràdio inclou també i per a la temporada 2019/20 Dona’m la mà, un espai d’actualitat del 107.1 de la FM amb la particularitat que sorgeix de la iniciativa de l’Institut Matadepera.

Amb la idea de donar a conèixer el mitjà local, però també d’aprofitar tot el que hi ha al darrera d’una proposta radiofònica (elaboració de guions, ordenació d’idees, bona dicció…), el professor de tecnologia del centre Toni Pérez coordina aquest programa d’emissió setmanal, on es tracten diversos temes d’actualitat local amb alguns dels alumnes de l’Institut. I aquesta temporada, comptant amb la col·laboració de Punt Jove.

Dona’m la mà s’emet els divendres a les 9 del vespre.

DONA’M LA MÀ

El programa de ràdio de l’Institut Matadepera.

Divendres a les 21.00.

En Avioneta

EN AVIONETA

En Avioneta són les ulleres que ajudaran a veure i entendre el món. Un programa d’actualitat internacional on es tracten amb profunditat els conflictes més destacats de la setmana, amb una anàlisi dels actors, del context, recomanacions cinematogràfiques i qüestionaris que permetran participar a l’oient. Es tracta de crear un espai ja no només de coneixement sobre les diferents cultures o sistemes polítics, sinó també de generar un clima de reflexió sobre la realitat que ens envolta amb un format amè, però amb una informació acurada. Així, es portarà a tots els seus oients a fer un viatge global sense moure’s del poble..

I per què En Avioneta? El nom del programa està inspirat en l’escriptor i aviador Antoine de Saint-Exupéry, conegut també com l’autor d’”El Petit Príncep”. Saint-Exupéry viatjava amb el mitjà de transport del qual disposava, una avioneta, i escrivia tot allò que s’anava trobant en els seus viatges. A En Avioneta també volem agafar un vol cada setmana per viatjar cap als diferents països per explicar els conflictes internacionals amb un llenguatge entenedor però amb un missatge complex. Reflexió, coneixement i entreteniment, doncs, en un programa s’emet cada dimarts a les 20.00 hores i que està presentat per les cosines Juan-Muns, Carme Pizà i Mercè Alonso.

EN AVIONETA

L’actualitat internacional explicada a fons.

Dimarts a les 20.00.

El perruquer de Melendi

EL PERRUQUER DE MELENDI

El Perruquer de Melendi és un programa musical que continua en la seva segona temporada mantenint l’horari de l’any passat: els dilluns a les 6 de la tarda.

Destinat a tots els públics, el programa està dedicat a totes aquelles persones que van en cotxe sense acompanyant; aquelles que s’avorreixen a la feina, i aquelles que volen començar la setmana amb un gran impuls. I com la temporada passada, s’emeten diferents tipus de música.

El perruquer de Melendi compta amb Mireia Manent i Víctor Hernando.

EL PERRUQUER DE MELENDI

Actualitat musical pel jovent.

Dilluns a les 18.00.

Exòtica Ràdio

EXÒTICA RÀDIO

Exòtica Ràdio és l’espai radiofònic basat en l’exploració sonora de Matadepera Ràdio. Un viatge atmosfèric diferent cada setmana a través de la música electrònica conduit per un dels més veterans col·laboradors de la casa, Toni Martínez, inquiet radiofonista, productor musical, experimentador sonor i crític cinematogràfic del Vallès, que va començar a la temporada 1987/88 amb Trip Sònic, Posa’t les orelles. També va formar part del programes Fem-la petar i Transmatadepera amb Llorenç Roviras i Vicenç Batalla.

Exòtica Ràdio està en antena des de la temporada 2001/02 i el seu horari és cada dilluns de 23.00 a 00.30. Podeu contactar amb el programa via facebook (https://www.facebook.com/bandingA/) i els programes els podeu trobar a www.mixcloud.com/exotica-radio

EXÒTICA RÀDIO

Actualitat sonora.

Dilluns a les 23.00 hores.

Factoria Musical

FACTORIA MUSICAL

Després del seu debut l’estiu del 2018, amb Fórmula musical i d’haver continuat des de llavors sense interrupció, Àlex Mata continua en antena a Matadepera Ràdio amb el seu programa Factoria musical.

La música és la gran protagonista: en el programa es repassen els èxits dels darrers anys i els més actuals, les llistes musicals d’arreu del món i també les nacionals, i es donen a conèixer cançons que mai has escoltat i que segurament ho petaran en el futur.

Tot això cada divendres de 6 a 8 de la tarda i amb Àlex Mata a la direcció i presentació.

FACTORIA MUSICAL

Els millors èxits d’avui i de demà.

Divendres a les 18.00.

Invisibles

INVISIBLES

Invisibles té un objectiu clar: parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions. Gent que no sol tenir un espai de visibilitat en mitjans de comunicació, però que fa una tasca impagable per fer del món un lloc més habitable.

Amb programa cada quinze dies (que es repetirà la setmana següent), els micròfons de Matadepera Ràdio, conduïts per Paula Solís, donaran pas a les veus de grups, associacions i persones immerses en lluites socials: la cerca de la igualtat de gènere, l’eradicació del racisme, l’acollida de menors, la fi de la pobresa energètica, els efectes del consumisme, les retallades en els serveis públics… totes són temes susceptibles de ser protagonistes durant una hora a la setmana del programa Invisibles.

invisibles.matadeperaradio@gmail.com / @invisiblesmtdp / Instagram: @historiesinvisibles

INVISIBLES

Histories de justícia social.

Dijous a les 19.00 / Reemissió dijous següent a les 19.00

La Cova del Drac

LA COVA DEL DRAC

La cultura tradicional i popular, i en especial les sardanes, és la principal protagonista de La cova del drac, un programa que en la seva quarta temporada continua tenint Jordi Saura al capdavant. S’emet els dijous a les 9 del vespre i es repeteix els dissabtes a les 10 del matí.

Sense passar per alt les noves produccions ni les activitats setmanals, es fixa en les aportacions historiogràfiques més actuals i aprofita els mitjans que avui permeten accedir fàcilment als arxius documentals, per tal de presentar, amb cura i rigor, les noves aportacions que van més enllà d’allò que “sempre s’ha dit”, i també posar a l’abast dels oients alguns fets ara oblidats o desconeguts. Els diferents temes plantejats cada setmana s’acompanyen amb aquella música, procedent d’enregistraments de totes les èpoques, que millor s’avingui al discurs de cada emissió.

Malgrat la declaració inicial, La cova del drac considera tota la cultura dintre del seu àmbit pel fet de ser totalment contrari a un món de “capses tancades i aïllades”.

LA COVA DEL DRAC

Cultura tradicional amb història, actualitat, rigor i entreteniment.

Dijous a les 21.00 / Reemissió dissabtes a les 10.00.

La Paparra

LA PAPARRA

La Paparra és el ràdio show setmanal de mestissatge musical de Matadepera Ràdio. Presentat per Dj Trabubu, cada dimecres a les 9 del vespre podreu trobar una selecció de músiques d’arrel i de fusió repartides i nascudes per tot el territori mundial.

Rumba catalana, reggae, rock, ritmes balcànics, swing, ska, afrobeats, hiphop i un llarg etcètera són a els gèneres que podrem trobar al programa, a més de repassar totes els novetats, agenda, entrevistes i interactuació amb els oients.

Aquest any La Paparra celebra la seva novena temporada en antena. Al llarg d’aquests anys i amb prop de 300 programes han pogut passar pel programa artistes com “La Pegatina”, “Doctor Prats” o “La Sra Tomasa” entre moltíssims altres. A més de comptar habitualment amb Dj’s de renom nacionals i internacionals per repassar totes les novetats dins el panorama World Music.

LA PAPARRA

Ràdio show setmanal de mestissatge musical.

Dimecres a les 21.00 hores.

Lletraferida

LLETRAFERIDA

Una de les noves incorporacions a la temporada 2019/20 de Matadepera Ràdio és Lletraferida un programa per als amants dels llibres on s’hi podrà trobar lectures, curiositats del món dels llibres i dels escriptors, recomanacions, entrevistes amb diferents figures del món literari, l’agenda d’activitats de la biblioteca del poble i les darreres adquisicions al catàleg, cançons que constel·len en torn l’univers lector, entre moltes d’altres coses.

Tot això i molt més ens espera els dilluns de vuit a nou del vespre. Les vetllades literàries de Matadepera Ràdio estan dirigides per Sandra Milán i Massagué, graduada en Humanitats, lectora compulsiva, escriptora en privat i, sobretot, lletraferida.

Lletraferida també es troba a facebook: https://www.facebook.com/lletraferida107.1; a twitter: https://twitter.com/lletraferida107, i per correu a lletraferida107.1@gmail.com

LLETRAFERIDA

Magazine per als amants dels llibres.

Dilluns a les 20.00.

Matadepera Notícies

MATADEPERA NOTÍCIES

Matadepera Notícies és l’informatiu local. Cada dijous al vespre Albert Beorlegui entrevista alguns dels protagonistes de la setmana que siguin notícia per la vessant associativa, cultural o esportiva del poble. També passen sovint Regidors de l’Ajuntament per explicar les seves actuacions i els representants de l’oposició.

El Matadepera Notícies es completa amb el repàs de les notícies més destacades de la setmana de la que se n’encarrega Pamela Martínez, així com una agenda dels actes més rellevants dels propers dies.

El Matadepera Notícies s’emet cada dijous a les 8 del vespre, i es repeteix els divendres a la mateixa hora.

MATADEPERA NOTÍCIES

Informatiu local.

Dijous a les 20.00 / Reemissió els divendres a les 20.00.

No pot ser mentida

NO POT SER MENTIDA

El Nopotsermentida és un programa de poesia que s’emet els dimarts a les 10 de la nit. Té una durada aproximada d’una hora i, habitualment, s’hi llegeixen una dotzena de poemes de l’autor protagonista de l’edició. També compta amb seccions més o menys regulars, com ara “El poema dedicat”, “La nansa, de Marc Masdeu” o “Alto, va dir Moisès –o com a ha de ser un poema per dir-ne que és un bon poema”.

La primera emissió del Nopotsermentida va ser el desembre de 1998, amb Cesc Bosch, Pere Ejarque, Miquel Herreros i Marc Masdeu. Al llarg dels anys també l’han fet possible, en etapes diferents i de duració diversa, Pol Oliveres, Mireia Sol, Marta Álvarez, Cristina Sánchez, Marc Julià i Josep Maria Cistaré.

Actualment, i d’ençà de la novena temporada, són Cistaré, Ejarque i Sol els que en vetllen.

L’última edició del Nopotsermentida serà la número 2666, al tombant de segle, doncs.

NO POT SER MENTIDA

“No són poemes, són totes les vegades que m’heu deixat sol”.

Dimarts a les 22.00.

Només Clàssica

NOMÉS CLÀSSICA

Només clàssica és la proposta de música clàssica de Matadepera Ràdio que es va estrenar a la temporada 2017/18. Al capdavant seu hi ha una de les més veteranes col·laboradores de l’emissora, Maria Glòria Farrés, que al llarg de més 25 anys ha difós aquesta música a través dels seus programes.

De fet, Maria Glòria Farrés va començar al 107.1 de la FM amb Adagio, que va començar a emetre’s el setembre de 2003 i que al llarg de 18 anys i més de 600 edicions, va acostar la música clàssica i les preferències musicals dels seus convidats als seus oients cada dilluns a les 9 del vespre. Enllestida aquesta etapa, Farrés hi va tornar l’any 2011 amb Gran Auditori, l’audició d’un gran concert cada dijous a la mitjanit. I des de fa tres anys, i a la mateixa hora, Només clàssica, on en aquesta temporada i a cada edició es fa un recorregut musical d’un compositor a través de les seves cartes i escrits.

El programa compta amb la realització tècnica i la veu de l’Albert Beorlegui.

NOMÉS CLÀSSICA

La millor música clàssica a la mitjanit dels dijous

Dijous a les 00.00.

Ones de Jazz

ONES DE JAZZ

Ones de Jazz es defineix com un espai musical de jazz, on la música és el principal fil conductor. S’emeten discs de jazz de tots els estils i èpoques, ja siguin novetats actuals com també clàssics de sempre per tal de no perdre els referents dels grans autors. També es fan entrevistes a músics o a gent relacionada amb el món del jazz ja sigui a l’estudi o telefònicament. Periòdicament es fan programes especials monogràfics dedicats a un tema en concret, disc, estil, intèrpret o segell discogràfic.

Estrenat a la temporada 2001/02, és un dels programes més veterans de la graella de Matadepera Ràdio, i van ser premiats com a millor programa de la temporada 2006-2007. El programa el componen Francesc Gil com a director i realitzador, Francesc Florensa també en la realització, i Pere Ferreras al control tècnic.

ONES DE JAZZ

Jazz.

Dijous a les 22.00.

Per No Dir Res

PER NO DIR RES

El Per No Dir Res arriba a la vuitena temporada amb un trio a la presentació. Després de moltes temporades amb en Marc Clapés i l’Aran Montero, enguany s’hi suma l’Emma Skantz per portar una mica de tranquil·litat i serenor en un equip que parla molt per no dir res.

En dues hores volem que desconnectis del teu dia a dia i et deixis capbussar pel nostre equip, pels convidats que passaran pel programa i per les actuacions musicals. Així mateix aquest any i un cop al mes tindrem a antics col·laboradors del programa que ens vindran a fer una visita i a aportar el seu toc personal al programa.

Ja ho saps, cada dimarts de 6 a 8 Per no dir res, un programa sense etiquetes i amb en Marc Clapés, l’Aran Montero i l’Emma Skantz.

PER NO DIR RES

Un programa sense etiquetes.

Dimarts a les 18.00.

Primera Llista

PRIMERA LLISTA

Primera Llista segueix repassant cada setmana allò que mou musicalment el planeta i apropant-te les darreres novetats. Repassa amb nosaltres les 40 cançons del moment i estigues al dia del que més triomfa a tot arreu. Enguany, també fent una mirada enrere per recordar quins temes van ser número 1 i posar-nos una mica nostàlgics.

Presentat per en Marc Clapés, Primera Llista sona cada divendres de 10 a 12 de la nit i es repeteix els dissabtes d’11 a 1 del migdia a Matadepera Ràdio.

Primera Llista

La Llista amb més novetats de la ràdio.

Divendres a les 22.00 hores / Reemissió dissabtes a les 11.00

Que no t’ho expliquin

QUE NO T’HO EXPLIQUIN

Que no t’ho expliquin és una altra de les propostes noves que s’afegeix a la graella de Matadepera Ràdio per la temporada 2019/2020. Cada setmana, els seus responsables, Marc Parayre i Lídia Muñoz ens porten a un país diferent i l’analitzen de dalt a baix buscant tot allò que el fa únic.

Es parla de la història del país, la seva cultura, els seus esports més practicats, els seus influencers, i també de la seva música, entre moltes altres coses. També es porten protagonistes que puguin parlar i donar més informació de l’estat que es tractarà, i també hi ha concursos pels oients.

Cada dijous de 6 a 7 de la tarda, Que no t’ho expliquin, amb Marc Parayre i Lídia Muñoz.

Que no t’ho expliquin

Les curiositats d’un país en 60 minuts.

Dijous a les 18.00.

Radioteatre

RADIOTEATRE DE MATADEPERA RÀDIO

Matadepera Ràdio continua aquesta temporada 2019/20 una emissió mensual del seu Radioteatre que ha arribat a la seva vuitena temporada i que posa en antena algunes de les millors obres de la dramatúrgia universal. El Radioteatre es posa en antena el darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre.

Escollides i adaptades per Maria Glòria Farrés, els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el control tècnic de Nil López, el muntatge musical i la presentació van a càrrec de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. Alguns dels col·laboradors que formen part del quadre d’actors del Radioteatre són Antònia Genescà, Nil López, Ricard Martínez, Albert Puig, Montserrat Santamaria, Natàlia Grandia, Maite Pons o Francesc Muntada entre d’altres.

D’entre les obres adaptades n’hi ha d’autors com Marguerite Duras, Josep Maria de Sagarra, Neil Labutte, Lluïsa Cunillé, Joan Oliver, Benet i Jornet, o Joan Alavedra.

RADIOTEATRE DE MATADEPERA RÀDIO

Petites i grans obres de la dramatúrgia.

Últim dimecres de mes a les 22.00.

Sonotone

SONOTONE

Sonotone és un programa musical que investiga entre les novetats menys populars de pop, rock, folk, electrònica i hip hop dels nostres dies. Compartim música que no té cabuda en els grans circuits comercials.

A la música hi busquem coratge, imperfecció, risc, emoció i personalitat. Volem oferir una veu diferent i crítica de la música d’avui en un to proper i desenfadat. Compartim aquelles cançons que més ens agraden o que trobem més interessants. Podríem parlar de folk trist, pop intel·ligent, rock obscur o electrònica transgresora. També dels alumnes avantatjats de Bob Dylan, The Velvet Underground, Joy Division o Kraftwerk.

El programa va començar les seves emissions el mes de desembre de 2002, i està dirigit i presentat per Ivan Caparrós amb control tècnic de David Benaiges i amb col·laboracions puntuals d’Angel Palacio. En aquesta temporada, canviem de dia i hora i ens trobaràs el penúltim dimecres de cada mes a les 10 de la nit.

SONOTONE

Explorant el subsòl del pop contemporani.

Penúltim dimecres de mes a les 22.00.

Stellar Music

STELLAR MUSIC

Una de les novetats de la temporada 2017/18 de Matadepera Ràdio, va ser Stellar Music, un programa presentat i dirigit per Xavier Hernàndez, dedicat a les bandes sonores originals de pel·lícules i els seus compositors. Peces de compositors com John Williams, James Horner, Hans Zimmer, John Barry, James Newton Howard… entre tants d’altres, dels quals podrem escoltar cada setmana en una soundtrack listing en tres grans blocs musicals; Orquestrals i Melòdiques, Èpiques, Clàssiques i Romàntiques. Mantenint l’esperit d’anys anteriors, en aquesta temporada hi ha un canvi de dia i hora: els dilluns a les 10 de la nit.

L’objectiu del programa és el de sempre: poder compartir amb els oients durant una hora, un gènere de música a reivindicar.

STELLAR MUSIC

Música de tràilers i Bandes Sonores Originals.

Dilluns a les 22.00.

The Artist

THE ARTIST

The Artist és un altre dels espais musicals que s’incorpora a la graella de Matadepera Ràdio en aquesta temporada 2019/20. Dedicat cada setmana a un artista o grup musical, es parlarà de la seva vida, i trajectòria musical i es punxaran els èxits més rellevants de la seva carrera.

El programa està obert a que qualsevol oient pugui demanar un artista del qual es vulgui parlar i escoltar la seva música, (@theArtistMat) i fins i tot convidar a seguidors perquè ens visitin i donin informació artística i personal de l’artista o grup.

The Artist està conduït per Paco Herraiz, apassionat de la cultura pop i la música en general.

THE ARTIST

Let’s the music play.

Dimecres a les 19.00.

Trobar Ric

TROBAR RIC

Una altra de les incorporacions a la graella de Matadepera Ràdio per a la temporada 2019/20 és Trobar ric, un programa que ens apropa a les múltiples i diverses branques de la nostra cultura. Cada dilluns, a partir de les 9 del vespre, hi ha una oportunitat d’acostar-nos a tot allò que no ens és proper o d’aprofundir en allò que més ens agrada. I tot amb entrevistes, esdeveniments, novetats… que ens permeten mantenir-nos actualitzats i vius dins la literatura, la cultura popular, la història o la música.

El programa és conduït per Francesc Alcaraz, un ésser humà que s’ha deixat seduir per totes les manifestacions que ens identifiquen com a societat i que condicionen el nostre model de vida.

TROBAR RIC

Magazine cultural.

Dilluns a les 21.00.