Rock’n’Classic

Rock'n'classics

Després de “Track Dance” (2021/22) i “Cau de lletres” (2022/23), el veterà col·laborador de Matadepera Ràdio Esteve Llop estrena aquest any “Rock’n’Classics”, un programa de ràdio que va néixer el setembre del 2009 i que repassa la història del rock i del pop, realitzant monogràfics dedicats a un artista, a discos importants de la història de la música, als èxits destacats d’un any en concret, o realitzant acurades seleccions per temàtiques. I és que el rock és història, és cultura i és entreteniment universal, i ens agrada explicar les històries que hi ha en el seu interior, gaudint al màxim de la música.

“Rock’n’Classics” no és un programa de radio-fórmula, ni tampoc és un podcast d’història musical. Podríem dir que és un híbrid d’aquests dos models, ja que el principal objectiu és donar a conèixer els discos i cançons més importants de la història de la música popular, emmarcant les melodies dins d’un context històric, social i cultural, fent referències a alguns d’aquests elements a cada programa. L’espai té interès per la música feta a Catalunya, punxant sovint temes en català o castellà, i puntualment efectuant entrevistes a artistes emergents.

El seu responsable és Esteve Llop (Terrassa, 1976), que ja va col·laborar a la municipal de Matadepera entre 1994 i 2000, però que també ha passat per Ràdio Rubí, Ràdio Sant Cugat i Ràdio Barcelona-SER Catalunya.

ROCK’N’CLASSICS  

Viure el rock intensament.

Dilluns a les 21.00h