‘Trobar Ric’ analitza el panorama social del català

Trobar Ric
23 març 2020

El programa “Trobar ric” analitza aquest dilluns el panorama educatiu i social de la nostra llengua amb en Carlos Nicobara i en Joan Barnet. Tots dos són filòlegs preocupats per la situació del català al carrer i, sobretot, a les escoles i instituts i ens diran de què pequem en la nostra vida quotidiana.

D’altra banda, aquest dimarts 24 a les 12:15h del migdia, la vostra veu de confiança us espera a l’Instagram Live del programa (@trobar.ric.radio) per parlar dels càtars. Què són? Per què eren perseguits? Resoldrem aquestes preguntes i, en directe, podreu preguntar tot allò que us passi pel cap.

“Trobar ric” és una de les incorporacions a la graella de Matadepera Ràdio per a la temporada 2019/20; un programa que ens apropa a les múltiples i diverses branques de la nostra cultura. Cada dilluns, a partir de les 9 del vespre, hi ha una oportunitat d’acostar-nos a tot allò que no ens és proper o d’aprofundir en allò que més ens agrada. I tot amb entrevistes, esdeveniments, novetats… que ens permeten mantenir-nos actualitzats i vius dins la literatura, la cultura popular, la història o la música.

El programa és conduït per Francesc Alcaraz, un ésser humà que s’ha deixat seduir per totes les manifestacions que ens identifiquen com a societat i que condicionen el nostre model de vida.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta