Quico Germain, al “Matadepera Notícies”

16 nov. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 16 de novembre s’entrevistarà Quico Germain, fundador de l’ONG matadeperenca “Petits detalls” que organtiza un nou sopar solidari per al proper 24 de novembre.

També passaran per l’informatiu el regidor Marcel·lí Bosch, que comentarà les franges de protecció forestal que s’han treballat aquests dies, així com Miquel Caballé, vocal de l’ANC Matadepera, que explicarà els plans de l’entitat per anar a Brussel·les el pont de desembre. Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Míriam Vila i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM, per internet a la web de Matadepera Ràdio, i a partir de divendres a la secció “Darrers Audios” a la mateixa pàgina.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta