La Festa del Reciclatge, al “MTD Notícies”

02 maig 2024

Matadepera Ràdio (107.1 FM i www.matadeperaradio.cat) emet aquest dijous al vespre un nou informatiu local. Aquesta setmana s’entrevistarà a la regidora d’Obres i Serveis Eva Brugal, el responsable de Brigada Emi Díaz i a la responsable de residus i educació ambiental d’Obres i Serveis Dolors Lacueva, per parlar de la Festa del Reciclatge d’aquest dissabte, i fer balanç de les primeres setmanes del nou reciclatge. També s’entrevistarà Montse Iglesias, tècnica de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, que comentarà el taller que s’impartirà la setmana que ve sobre adolescència. Un resum de les notícies més destacades de la setmana amb Míriam Vila, l’agenda i un tema musical completaran l’informatiu.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la imatge, Dolors Lacueva, Eva Brugal i Emi Díaz, convidats d’aquest dijous al “Matadepera Notícies” (Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta