La casa maleïda d’Amityville, a “Anònims”

15 nov. 2017

El programa “Anònims” continua aquesta temporada amb un important canvi de continguts, donant una especial importància a la vessant més misteriosa, llegendària i inexplicable del nostre entorn.

Comença així la seva sisena temporada amb un canvi de dia i hora: els dimecres a les 7 de la tarda, on Xavi Duran i Isabel Pérez analitzaran amb detall i profunditat tot allò que s’escapa de la raó mitjançant reportatges, entrevistes i peces d’investigació. Agafant el fil del que fins a la data era només una secció fixa del programa, “Anònims” pretén erigir-se com a referència a Catalunya dels misteris que s’amaguen al nostre país i també a la resta del món.

En el programa d’aquest dimecres, s’entrevistarà Carlos Cala Barroso, periodista i autor del llibre “Aquella maldita casa en Amityville”, en referència a la famosa casa del comtat de Suffolk, Nova York, on un jove va matar a als seus pares i als seus quatre germans l’any 1974 convençut que unes veus li havien manat executar-los. Des de llavors, és una de les cases encantades més famoses d’Amèrica.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta