Els pressupostos i els autors d'”Amunt!”, al MTD Notícies

29 nov. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 30 de novembre s’entrevistarà Albert Garcia Font, regidor d’economia i hisenda, i noves tecnologies que comentarà els pressupostos per al proper any que es van aprovar aquest dilluns.

També passaran per l’informatiu Llorenç Roviras i Marc Castellet, autors del llibre “Amunt! Les festes de l’arbre als països catalans”, que acaben de presentar fa pocs dies i on s’inclouen les Festes de Sant Sebastià. Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Pamela Martínez i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM, per internet a la web de Matadepera Ràdio, i a partir de divendres a la secció “Darrers Audios” a la mateixa pàgina.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta