Els actes del 25N i Tortell Poltrona, al “MTD Notícies”

23 nov. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 23 de novembre s’entrevistarà la regidora de Benestar Social Carme Querol i Adrià Pagès, cap de Benestar Social de l’Ajuntament que comentaran els actes al voltant del Dia Internacional contra la violència de gènere.

També passaran per l’informatiu Tortell Poltrona, que presenta aquest dissabte espectacle a Matadepera, i Enric Pegueroles, responsable de la formació d’autoprotecció que s’imparteix dissabte al Casal de Cultura. Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Míriam Vila i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM, per internet a la web de Matadepera Ràdio, i a partir de divendres a la secció “Darrers Audios” a la mateixa pàgina.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta