El concert de Walt Disney, al “MTD Notícies”

El concert de Walt Disney
19 juny 2024

Matadepera Ràdio (107.1 FM i www.matadeperaradio.cat) emet aquest dijous al vespre un nou informatiu local. En aquesta ocasió s’ha convidat a la directora de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou Natàlia Soteras, que comentarà el concert dedicat als 100 anys de la productora Walt Disney a qui s’homenatjarà al concert de fi de curs d’aquesta nit. També es parlarà amb el director teatral Vicenç Pujol, que aquesta setmana ha fet un càsting per a la preparació de l’obra “Mamma Mia”. Anna Rigola, de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls també serà entrevistada. L’entitat ha demanat als ajuntaments que s’il·luminin aquest 21 de juny amb motiu del Dia Mundial de la malaltia, una petició a la que s’ha adherit el de Matadepera. Un resum de les notícies més destacades de la setmana amb Míriam Vila, l’agenda i un tema musical completaran l’informatiu.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la imatge, Natàlia Soteras, als estudis de “Matadepera Notícies” amb un dels plafons del concert elaborat per Toni Cadevall (Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris