Dia Mundial de la Ràdio a la municipal

12 febr. 2021

Ara fa deu anys, al 2011, la UNESCO va decretar que el 13 de febrer seria el Dia Mundial de la Ràdio. Un any més, el que fa sis, Matadepera Ràdio s’hi afegeix proposant escoltar a la tarda tres programes històrics de l’emissora que es van emetre fa tot just 10 anys, el mes de febrer de 2011.

A les 5 de la tarda s’emetrà “El dia de l’espectador”, un programa de cinema els dimarts d’11 a 12 de la nit, que estava dirigit per Pere Gallifa i que comptava amb les col·laboracions d’Ignasi Casulà, Irene Casulà i Adriana Roca. Les estrenes de la setmana, una secció sobre sèries i les notícies del moment eren els principals continguts del programa.

Tot seguit, a les 6 de la tarda es recuperarà “El saler”, espai que dirigia els dimarts també a la nit Jordi Pi amb Àlex Carné, Bernat Bordas, Arnau Perendreu i Guillem Cabeza, i que, en aquesta ocasió, van contactar amb el programa “La segona hora” que llavors s’emetia a RAC1.

I finalment, a les 7, “Adagio”, el programa de música clàssica de Maria Glòria Farrés que passava per antena els dilluns al vespre i que cada setmana entrevistava algú fent un recorregut a la seva vida a través de les músiques que l’havien marcat. En aquesta ocasió, va ser amb el matadeperenc Francesc Duch.

Els tres espais estaran també disponibles a la secció “Ràdio a la carta” de la web de Matadepera Ràdio.

A la dreta, Pere Gallifa, Jordi Pi i Maria Glòria Farrés.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta