Comença una nova temporada de ràdio

MTR
03 oct. 2022

Matadepera Ràdio estrena aquest dilluns 3 d’octubre, una nova temporada, la que fa la número 42. I ho fa amb prop d’una trentena de programes on es combina l’actualitat informativa, el magazine, els musicals i l’entreteniment. A través del 107.1 de la FM o per internet a www.matadeperaradio.cat, on es poden recuperar els programes ja emesos, i amb emissió continua les 24 hores del dia, la municipal de Matadepera, oberta a tota col·laboració, vol continuar exercint una labor de servei públic al mateix temps que no vol deixar la seva vessant com a escola per a futurs professionals.

Les novetats que es presenten aquest any són un nou espai cultural, “Cau de lletres” (dimarts a les 20.00h amb Esteve Llop, Jordi Casellas i Mireia Pujol); un programa de música nord-americana de principis de segle passat, “Jukebox vintage” (dimecres a les 21.00h amb en Phil); un magazine amb “entrevistes hilarants per desxifrar essències”, “Pètals, portals i purpurina” (dijous a les 19.00h, amb Albert Castaño i Jan Casablancas); i un altre musical, “Remember Hits” (divendres a les 21.00h amb Òscar Pérez).

Per altra banda, continuen algunes de les novetats de l’any passat: el programa d’esports, “Res en joc” (dilluns a les 21.00h amb Jan Tormo); el cinematogràfic “Una odissea cultural” (divendres a les 18.00h, amb Arnau Roura), i un sobre emprenedoria, “Happy project” (divendres a les 19.00h amb Emma Peña).

La música continua essent un dels grans ingredients de la programació. Així, continua l’espai de bandes sonores a “Stellar Music” amb Xavier Hernàndez (dilluns a les 22.00h); el veteraníssim d’actualitat electrònica d’”Exòtica Ràdio” amb Toni Martínez (dilluns a les 23.00h); el de música pop de qualitat amb “Come, join the party” (dimecres a les 20.00h amb Paco Herraz), el de mestissatge musical de “La paparra” amb Javi Romero (dimecres a les 19.00h); el de rock contemporani de “Sonotone” amb Ivan Caparrós (el penúltim dimecres de cada mes a les 22.00h); el de repàs de les novetats musicals de “Primera llista” amb Marc Clapés (divendres a les 22.00h amb repetició els dissabtes a les 11.00h); i naturalment, les “Ones de Jazz” amb  Francesc Gil (dijous a les 22.00h).

Es mantenen altres programes temàtics, com el de poesia “No pot ser mentida” amb Pere Ejarque que aquesta temporada celebra 25 anys d’emissió (dimarts a les 22.00h); el literari “Lletraferida” (dilluns a les 20.00h) amb Sandra Milán; el d’història “A les portes de Troia” amb Alberto Reche, Albert Abril i Sergio Rodríguez (dimarts a les 23.00h amb repetició els dimecres a la mateixa hora); el de temàtica femenina “Dama de nit” amb Cristina Ballbè (primer dimecres de mes a les 22.00h), el de cultura tradicional “La cova del drac” amb Jordi Saura (dijous a les 21.00h, amb repetició els dissabtes a les 10 del matí); i els dos pel jovent del poble: “Lucky Txei” (dilluns a les 19.00h amb Roger Fabra, Santi Calvache i Jan Aymerich), i “Ràdio Hotel” (dimarts a les 19.30h amb Jesús Soler). Un cop al mes, hi haurà també Radioteatre que comença la seva onzena temporada (últim dimecres de mes a les 22.00h) i el magazine “Per no dir res” amb Marc Clapés (últim dissabte de mes a les 17.00h).

Finalment, l’actualitat local estarà present un any més al “Matadepera Notícies” amb Albert Beorlegui (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateixa hora) i a l’”Agenda d’activitats” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h). Les xarxes socials, amb les novetats de la casa, les continuarà portant Isabel Pérez.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta