Comença la programació d’estiu de la ràdio

mtr neutre
28 juny 2024

Aquest dilluns arrenca a Matadepera Ràdio una nova temporada de la programació d’estiu, que s’allargarà tres mesos, fins al 29 de setembre, amb l’habitual pausa les tres primeres setmanes de l’agost. Com d’altres anys, hi haurà algunes novetats, programes que continuen, d’altres que recuperen les seves millors emissions de la temporada, i música, molta música.

Una de les novetats és “Darrere el pòdium” (dimecres, a les 20.00h), un espai d’esports consagrat a parlar dels Jocs Olímpics de París d’aquest estiu que estarà conduït per Jaume Mitjans i Pau Bel. Una altra és “Magnificat” (dimarts a les 20.00h) on es produeix el retorn d’un antic col·laborador de la casa, Joan Francesc Bayan, que torna al món de la música i especialment, a la de contingut sacre.

Hi ha programes que continuen emetent-se. El cas de “A les portes de Troia” (dilluns a les 20.00h), amb Alberto Reche i Sergi Rodríguez; “Rock’n’classics” (dilluns a les 21.00) amb Esteve Llop; “Exòtica Ràdio – Summer Edition” (dilluns a les 22.00h) amb Toni Martínez; “Sonotone” (penúltim dimecres de mes a les 22.00h), amb Ivan Caparrós; “Ones de jazz” (dijous a les 22.00h) amb Francesc Gil, Francesc Florensa i Pere Ferreres; “Remember hits” (divendres a les 21.00h) amb Òscar Pérez; i “Fila Indie” (divendres a les 22.00h) que dirigeix el veterà Marc Clapés, que continua fent una incursió en un tipus de música més alternativa.

L’actualitat local continuarà ben present amb el “Matadepera Notícies” (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateix hora), i l’”Agenda de Matadepera” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h).

A la graella també estaran presents reemissions d’alguns dels programes més destacats de la temporada d’hivern: els dimarts a les 21.00h, “Lletraferida” amb Sandra Milán; el mateix dimarts a les 10, “No pot ser mentida”, amb Pere Ejarque, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré. Els dimecres a les 9 de la nit es recupera “Dama de Nit” amb Cristina Ballbè i una hora més tard, a les 10, “Radioteatre” amb el quadre d’actors de Matadepera Ràdio. Finalment, els dijous a les 9, “La cova del drac”, una de les propostes que ha dit adéu després de 7 anys en antena i on es remetran algunes de les seves millors edicions.

La ràdio busca nous col·laboradors

Per altra banda, coincidint amb la preparació de la propera temporada radiofònica d’hivern, Matadepera Ràdio ha anunciat una convocatòria per buscar nous col·laboradors per tal d’acollir, des dels seus estudis del Casal de Cultura, noves propostes que vulguin enriquir una programació radiofònica on hi ha informatius, entrevistes, programes específics musicals i un cop al mes, una obra de radioteatre.

Des del primer moment, fa més de 40 anys, el 107.1 de la FM ha estat una escola de futurs professionals de la comunicació però també punt de trobada d’amics per tirar endavant un projecte en comú. Totes aquelles persones interessades poden adreçar la seva proposta a matadeperaradio@matadepera.cat.

Encara no hi ha comentaris