Comença la programació d’estiu de la ràdio

MTR
03 jul. 2023

Aquest dilluns arrenca a Matadepera Ràdio una nova temporada de la programació d’estiu, que s’allargarà poc més de tres mesos, fins l’1 d’octubre, i amb una pausa les tres primeres setmanes de l’agost. Com d’altres anys, hi haurà alguna novetat, programes que continuen, d’altres que recuperen les seves millors emissions de la temporada, i música, molta música.

Una de les novetats és “Fila Indie” (dimarts a les 21.00h) que dirigeix el veterà Marc Clapés, que aquí fa una incursió en un tipus de música més alternativa. D’altres que es presenten són variacions dels programes que es fan a la temporada d’hivern: serien el cas de “Summer Vives” (dimecres a les 20.00h) que portarà Paco Herraiz, que continua després del “Come join the party” que s’ha ofert a la temporada d’hivern. També continua “Remember hits” (divendres a les 21.00h) amb Òscar Pérez. I els dijous a les 21.00 també continua “Pètals, portals i purpurina”, amb Jan Casablancas i Albert Castaño.  I tot seguit, el veterà; “Ones de Jazz” (dijous a les 22.00h) amb Francesc Gil, Francesc Florensa i Pere Ferreres.

Altres programes que han estat presents a la temporada d’hivern continuen aquests mesos, com “A les portes de Troia” (dimecres a les 21.00h), amb Alberto Reche i Sergi Rodríguez; “Exòtica Ràdio – Summer Edition” (dilluns a les 22.00h) amb Toni Martínez; “Sonotone” (darrer dimecres de mes a les 22.00h), amb Ivan Caparrós. L’actualitat local continuarà ben present amb el “Matadepera Notícies” (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateix hora), i l’”Agenda de Matadepera” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h).

A la graella també estaran presents reemissions d’alguns dels programes més destacats de la temporada d’hivern: els dilluns a les 20.00h, “Lletraferida” amb Sandra Milán; i tot seguit, “Avi, d’on venim” amb Joaquim Pont (dilluns a les 21.00h). Els dimarts a les 8, “Cau de lletres” amb Esteve Llop, i a les 10, “No pot ser mentida”, amb Pere Ejarque, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré. Els dimecres a les 10 de la nit es recupera “Dama de Nit” amb Cristina Ballbè i els divendres, a les 10, “Radioteatre” amb el quadre d’actors de Matadepera Ràdio.

Trobareu tota la programació i més informació en aquesta mateixa web.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta