Comença la programació d’estiu de la ràdio

estiu radio
27 juny 2022

Aquest dilluns arrenca a Matadepera Ràdio una nova temporada de la programació d’estiu, que s’allargarà poc més de tres mesos, fins al 2 d’octubre, i amb una pausa al mes d’agost. Com d’altres anys, hi haurà alguna novetat, programes que continuen, d’altres que recuperen les seves millors emissions de la temporada, i música, molta música.

Una de les novetats és “Summer Vives” (dimecres a les 20.00h) que portarà Paco Herraiz, que continua després del “Come join the party” que s’ha ofert a la temporada d’hiven. També novetat musical és “Remember hits” (dilluns a les 20.00h) amb Òscar Pérez. I els dimarts també a les 20.00 s’estrena “Pètals, portals i purpurina”, amb Jan Casablancas i Albert Castaño, un programa “d’entrevistes hilarants per desxifrar essències”, tal i com s’ha definit.

Altres programes que han estat presents a la temporada d’hivern continuen aquests mesos, com “A les portes de Troia” (dilluns a les 21.00h), amb Alberto Reche i Sergi Rodríguez; “Exòtica Ràdio – Summer Edition” (dilluns a les 22.00h) amb Toni Martínez; “Sonotone” (darrer dimarts de mes a les 22.00h), amb Ivan Caparrós; i “Ones de Jazz” (dijous a les 22.00h) amb Francesc Gil, Francesc Florensa i Pere Ferreres. L’actualitat local continuarà ben present amb el “Matadepera Notícies” (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateix hora), i l’”Agenda de Matadepera” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h).

A la graella també estaran presents reemissions d’alguns dels programes més destacats de la temporada d’hivern: els dimarts a les 21.00h, “Lletraferida” amb Sandra Milán; i tot seguit, “Només clàssica” amb Maria Glòria Farrés. Els dimecres a les 8 del vespre, “No pot ser mentida”, amb Pere Ejarque, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré. I tot seguit, “Dama de Nit” amb Cristina Ballbè. Els dijous tornarem a tenir “El focus” (21.00h) amb Arnau Font, Genís Navarro i Pol Felip; i els divendres, “Una odissea cultural” (21.00h) amb Arnau Roura i Sergio Gavilán, i “Radioteatre” amb el quadre d’actors de Matadepera Ràdio.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta