Albert Garcia i Ricard Ustrell, al “MTD Notícies”

02 nov. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 2 de novembre s’entrevistarà al regidor d’economia i hisenda i noves tecnologies Albert Garcia Font, que comentarà les ordenances fiscals per al 2018 que es van aprovar aquest dilluns.

També passaran per l’informatiu el periodista format a Matadepera Ràdio Ricard Ustrell, actualment a Catalunya Ràdio amb “El suplement” i a TV3 amb “Preguntes freqüents” que acaba de presentar la seva primera novel·la, “Sense tu”, així com Cristina Ballbè, Abelardo Gil i Anna Piñol, responsables de “Dama de nit”, una altra de les noves propostes que acaben d’incoporar-se a la graella de Matadepera Ràdio. Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Míriam Vila i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM, per internet a la web de Matadepera Ràdio, i a partir de divendres a la secció “Darrers Audios” a la mateixa pàgina.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta