“A les portes de Troia” parlen dels Borbons

23 nov. 2017

Aquesta setmana, “A les Portes de Troia” parlarem de l’entronització de la dinastia borbònica a França. Sense cap mena de dubte, els Borbó són el paradigma de l’absolutisme d’època moderna, però quan, com i perquè van assolir el poder a França? Si ho van aconseguir va ser després de morts inesperades, reis sense successió, conflictes dinàstics, disputes religioses i una guerra a tres bandes en què finalment es va imposar Enric de Navarra, conegut com Enric IV de França, el primer rei Borbó. Si voleu conèixer aquesta història no us perdeu el programa d’aquesta setmana d’A les Portes de Troia.

El programa “A les portes de Troia” va néixer a Matadepera Ràdio fa cinc anys, el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Cada divendres a les 6 de la tarda, els historiadors de capçalera del programa, en algunes ocasions acompanyats d’algun convidat especialista amb el tema, expliquen de manera monogràfica un episodi històric. L’equip troià està format pels historiadors Sergio Rodríguez, Alberto Reche i Oliver Vergés. Us esperem cada setmana a les ones de Matadepera Ràdio!

La direcció de facebook és www.facebook.com/portesdetroia

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta