“Invisibles” tracta l’altra cara del confinament

Invisibles
15 abr. 2020

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solís que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous (19.00h), que és la repetició del que es va emetre la setmana pasada al mateix dia i hora, es tractaran dues cares poc conegudes d’aquest període de confinament. En la primera part del programa es parlarà de què passa si es decreta el confinament total de la població però tu no tens casa? Per això s’entrevistarà Ester Soto, tècnica responsable dels albergs d’emergència on es fa l’acollida de persones en situació de sensallarisme a Terrassa.

I en la segona part, es coneixeran els efectes psicològics del tancament a casa amb les aportacions d’Inés Novelle, psicòloga de la Fundació IRES i treballadora a Benestar Social de Matadepera. I descobrirem el projecte solidari de LabDoo, una ONG que es dedica a recollir, reparar i entregar ordinadors a les persones en situació de vulnerabilitat que necessiten teletreball o estudiar des de casa però no tenen un dispositiu electrònic.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta