Comença la temporada 2017/18 de MTR

17 oct. 2017

Matadepera Ràdio ha estrenat aquest dilluns 2 d’octubre una nova temporada, la que fa la número 37, des que va començar les seves emissions, a la Festa Major de 1981.

I ho fa amb una vintena de programes on s’hi combina l’actualitat informativa, el magazine, els musicals i l’entreteniment. A través del 107.1 de la FM o per internet a www.matadeperaradio.cat, i amb emissió continua les 24 hores del dia, la municipal de Matadepera vol continuar exercint una labor de servei públic al mateix temps que no vol deixar la seva vessant com a escola per a futurs professionals.

Algunes de les novetats que es presenten aquest any són “El tren del temps”, un viatge musical sense retards amb Marc Clapés; “Stellar Music”, un programa de bandes sonores amb Xavier Hernández; “Dama de nit”, un espai de dones rellevants de la història presentat per Cristina Ballbè; “Coses que ens passen”, magazine d’actualitat amb Montserrat Roig; i “Només clàssica”, amb Maria Glòria Farrés.

També hi ha hagut diversos canvis d’horaris: “Still waiting” amb Marc Clapés obre emissions els dilluns a les 8; “On the road” amb Xavi Almirall passa els dilluns a les 9 del vespre; “Exòtica Ràdio” amb Toni Martínez endarrereix mitja hora la seva emissió (dilluns a les 11); “Per no dir res” amb Marc Clapés passa a emetre’s els dijous a les 5: “A les portes de Troia” passa els divendres a les 6; i “La llista del Per no dir res” també amb Marc Clapés es trasllada a la nit de divendres a les 9.

A la graella continuen programes molt veterans: “No pot ser mentida” amb Pere Ejarque; “Sonotone” amb Ivan Caparrós; “La paparra” amb Javi Romero”, o “Ones de jazz” amb Francesc Gil; i d’altres que ja estan també consolidats, com “El projector” amb Xavi Portillo; “El provisional” amb Roser Puigbó i Elena Ramon, “La pera” amb Ester Pagès, o “La cova del drac” amb Jordi Saura.

També continua el Radioteatre el darrer dimecres de cada mes, i el “Matadepera Notícies” amb l’Albert Beorlegui, així com l’agenda amb les activitats més rellevants de la setmana que s’emet quatre cops al dia: a les 9 del matí, a les 12 del migdia, a les 3 i a les 6 de la tarda.

A la dreta, “Dama de Nit”, una de les novetats de la temporada amb Cristina Ballbè, Anna Piñol i Abelardo Gil. A sota, la veterana Maria Glòria Farrés estrena programa: “Només clàssica”.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta