Una odissea cultural

una odissea cultural

Matadepera Ràdio posa en antena aquesta temporada “Una Odissea Cultural”, un viatge  galàctic i kubrickià que pretén difondre amor, passió i interès per la cultura. El setè art és el motor d’aquesta odissea, que ens condueix a través del món de les sèries, la literatura, la música o el teatre, creant durant una hora un espai per la cultura on tots els arts hi tenen un seient.

El comandant de la nau és l’Arnau Roura, historiador i periodista cultural que escriu crítica de cinema des del 2015 a Cinezin.com, informa diàriament sobre el món de les sèries al “Flaix Matí” de Flaix FM, és jurat als Premis Feroz i membre de l’Asociación de Informadores Cinematográficos de España. Com a copilot, es troba en Sergio Gavilán, historiador, escriptor i arxiver, especialitzat en l’Arxivística en el cinema, que desprèn estima per la cultura per tots els porus, sobretot pels llibres, i escriu crítica de cinema també a Cinezin.com.

El programa compta amb seccions fixes, com les dedicades al cinema i a les sèries. Però també amb espais culturals mensuals, entrevistes a personalitats destacades del món cultural o monogràfics temàtics relacionats amb el cinema, la literatura, el teatre, la música, la poesia o l’art en general. Perquè volem aprendre d’un dels majors tresors de la nostra societat: la cultura. I el millor: tothom hi és benvingut. Tothom a bord!

UNA ODISSEA CULTURAL

Un viatge cultural de pel·lícula Divendres a les 18.00h