TRACK  DANCE

Track Dance

“Track Dance” va ser un programa presentat i dirigit per DJ Llop (Esteve Llop), i que es va emetre el 1997. L’espai presentava mescles amb la música house, dance, progressiva i màquina del moment, comptava amb el suport de la desapareguda escola de DJ i botiga de discos d’importació ‘Music Teacher’, i de la també desapareguda discoteca ‘Pont Aeri’. Per celebrar el seu 25è aniversari, el programa torna a la vida excepcionalment aquest 2022, amb noves edicions, en els que es mescla dance i house actual amb el de les últimes tres dècades.

I és que la bona música, també la de ball, resisteix molt bé el pas del temps. Per aquest motiu, “Track Dance” mescla house actual amb el dels darrers trenta anys, sense deixar de banda aquells grans clàssics del dance que van sonar durant la dècada dels 90 i principis del segle XXI, un moment de gran explosió de la música electrònica i de la cultura DJ.

El programa també fa una mirada cap als orígens del programa, recordant alguns dels seus millors moments que es van emetre ara fa 25 anys.

 TRACK DANCE

La millor música house i dance

Dimarts a les 20.00h