Només clàssica

nomes clasica

Només clàssica és la proposta de música clàssica de Matadepera Ràdio que es va estrenar a la temporada 2017/18. Al capdavant seu hi ha la veu més veterana de la ràdio al nostre país, Maria Glòria Farrés, que al llarg de més 30 anys ha difós aquesta música a través dels seus programes a la municipal.

De fet, Maria Glòria Farrés va començar al 107.1 de la FM amb Adagio, que al llarg de 18 anys i més de 600 edicions (1993-2001), va acostar la música clàssica i les preferències musicals dels seus convidats als seus oients cada dilluns a les 9 del vespre. Enllestida aquesta etapa, Farrés hi va tornar l’any 2011 amb Gran Auditori, l’audició d’un gran concert cada dijous a la mitjanit. I des de fa cinc anys, i a la mateixa hora, Només clàssica, on en aquesta temporada i a cada edició s’ha continuat fent un recorregut musical d’un compositor a través de les seves cartes i escrits.

El programa compta amb la realització tècnica i la veu de l’Albert Beorlegui i està present els dimarts a les 10 de la nit de la temporada d’estiu, tret del darrer dimecres de mes.

NOMÉS CLÀSSICA

La millor música a la mitjanit de dijous.

Dimarts a les 22.00h

Escucha “Nomès clàssica” en Spreaker.