Una oportunitat per descobrir el Radioteatre

25 gen. 2019

Matadepera Ràdio organitza pel divendres 25 de gener a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura una representació de Radioateatre, a l’estil de les que es duen a terme cada darrer dimecres de mes a l’emissora municipal. L’espectacle, obert a tothom, permetrà acostar-se a l’esperit d’aquest gènere radiofònic tan popular dècades enrere.

 

Per aquesta sessió s’oferirà “La vida perdurable”, original de Narcís Comadira, que va estrenar-se al Teatre Municipal de Girona l’11 d’octubre de 1991 amb les interpretacions de Teresa Cunillé i Lluis Soler, i la direcció de Boris Rotenstein. L’obra tracta una història aparentment ben quotidiana: un dinar entre una mare i el seu fill. La trobada, però, estarà marcada per les oposades personalitats dels dos caràcters, distanciats no només generacionalment, sinó també per prejudicis que no se superen i traumes infantils que no s’obliden. “La vida perdurable” serà interpretada per les veus de Maria Glòria Farrés i Nil López, i comptarà amb el control tècnic de Víctor Hernando i una presentació de l’Albert Beorlegui.

 

A la imatge, el Radioteatre que va tenir lloc al maig del 2016 amb l’obra “Dues dones que ballen” i que van protagonitzar Maria Glòria Farrés i Natàlia Grandia.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta