Una nova temporada de Radioteatre

Radioteatre
27 oct. 2021

Matadepera Ràdio comença aquest dimecres 27 d’octubre una nova temporada de radioteatre, la desena si comptem part de la temporada 2019/20 i la 2020/21 que han estat marcades per la pandèmia i on s’han hagut d’emetre obres que ja havien passat per antena per la dificultat de fer assajos i enregistraments. La sessió tindrà lloc, com sempre, a les 10 de la nit i s’emetrà, com és habitual, el darrer dimecres de cada mes. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

L’obra que es presenta és “Absències”, de la poeta, actriu i cantant Eva Moreno Bosch, nascuda l’any 1966 i amb una carrera on ha treballat en català i en castellà i on ha rebut diversos guardons, tant en poesia com en narrativa. A “Absències” se’ns explica la història de Salvador, un jove postrat en una cadira de rodes i amb una capacitat per a la matemàtica extraordinària, que té una relació amb Marta, una mestra de la nova escola que li fa de tutora, i que representa lúnic enllaç amb el món social. Quan entenen que la seva relació va més enllà d’una simple amistat, els fets sobrevinguts de la guerra civil truncaran les seves vides. El text va guanyar el concurs de Textos Teatrals per a Espectacles de Petit Format, certamen organitzat per Saó de Ponent Mollerussa amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa. Serà interpretada per Nil López, Montserrat Pons i Miquel Maeso.

Es busquen actors

Per altra banda, ara s’està fent un càsting per trobar veus joves masculines. Els interessats que vulguin formar part del quadre d’actors poden enviar un correu a matadepera@matadepera.cat posant a l’assumpte del correu “Radioteatre de Matadepera Ràdio”.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta