Un nou “Invisibles” emès des del confinament

invisibles
13 maig 2020

Malgrat el confinament, Matadepera Ràdio continua les seves emissions amb programes ja emesos i d’altres nous. I un d’aquests darrers és “Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solís que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous (19.00h), que és la repetició del que es va emetre la setmana pasada al mateix dia i hora, es tractaran els drets de les treballadores de la llar (sous dignes, descansos, vacances) que, per norma general, no es compleixen. Ho explicarà Daybelyn Juares, coordinadora de Mujeres Migrantes Diversas, un col·lectiu de dones extrangeres que treballen en la neteja de cases i en la cura de persones dependents. 

També escoltarem les veus de Maria Cardona, llibretera de la Synusia, l’espai de llibres de l’Ateneu Candela de Terrassa. Amb ella parlarem sobre les propostes de solució a la crisi del sector del llibre. I amb Núria Portolés i Roger Miralles, membres de Fridays fot Future Sabadell conversarem sobre la crisi climàtica i sobre com salvar el planeta durant i després del confinament.

Encara no hi ha comentaris