Últim radioteatre de la temporada

Canco nit estiu
23 juny 2021

Matadepera Ràdio acaba aquest mes de juny una nova temporada de radioteatre, que ha estat marcada per la pandèmia, i on s’han hagut d’emetre obres que ja havien passat per antena per la dificultat de fer assajos i enregistraments. La sessió tindrà lloc aquest dimecres a les 10 de la nit. Si tot va bé, el radioteatre tornarà en principi el proper mes d’octubre.

S’ha programat “Cançó d’una nit d’estiu”, de Josep Maria de Sagarra, que va ser estrenada al Teatre Romea de Barcelona al maig de 1923, als primers anys de la carrera del popular poeta, periodista, traductor i dramaturg barceloní. L’obra situa l’acció en un racó de l’Empordà, pels temps de la guerra del francès. I té quatre personatges: un matrimoni fastiguejat un de l’altre que encara la maduresa, una veïna d’aquelles que es distreu posant el nas a la vida dels altres, i un jove que irromp un moment en la vida de l’esposa.

“Cançó d’una nit d’estiu” serà interpretat per les veus de Maria Glòria Farrés, Albert Puig, Nil López i Montserrat Santamaria. El muntatge musical és de Miquel Dalmau, el control tècnic i de gravació va a càrrec de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés.

A la dreta, un moment de la gravació de l’obra, el mes de juny de 2013.

Encara no hi ha comentaris