‘Trobar ric’ tracta la lírica trobadoresca

Antoni Rossel
16 des. 2019

Aquest dilluns 16 de desembre el programa “Trobar ric” parlarà de la lírica trobadoresca. De què i com és, de com sorgeix, de qui la produeix i, sobretot, de com ens arriba a les terres catalanes i quin paper adopta. És per això que tindrem el plaer de poder comentar-ho amb Antoni Rossell, medievalista que ha publicat diversos estudis sobre la música i la lírica trobadoresca i que, a més, és autor d’una traducció en vers del “Roman de Flamenca” o del disc “En el teu nom”, on musica poesies de Susanna Rafart. Interpreta, també, música medieval -ja sigui amb la veu o amb instruments- i dirigeix el C. Courtly Music Consort.

“Trobar ric” és una de les incorporacions a la graella de Matadepera Ràdio per a la temporada 2019/20; un programa que ens apropa a les múltiples i diverses branques de la nostra cultura. Cada dilluns, a partir de les 9 del vespre, hi ha una oportunitat d’acostar-nos a tot allò que no ens és proper o d’aprofundir en allò que més ens agrada. I tot amb entrevistes, esdeveniments, novetats… que ens permeten mantenir-nos actualitzats i vius dins la literatura, la cultura popular, la història o la música.

El programa és conduït per Francesc Alcaraz, un ésser humà que s’ha deixat seduir per totes les manifestacions que ens identifiquen com a societat i que condicionen el nostre model de vida.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta