‘Trobar ric’ conversa amb l’historiador Bernat Pizà

Trobar Ric
25 maig 2020

Malgrat el confinament, la programació de Matadepera Ràdio no s’ha aturat, bé oferint nous programes o reemissions dels que ja havien passat per antena. Aquest dilluns, “Trobar ric” ens proposa una conversa amb l’historiador Bernat Pizà, on ens remuntarem a la Guerra Civil per parlar de les bombes i els atacs aeris, i les diverses afectacions que van tenir.

Podeu recuperar qualsevol programa a la web de Matadepera Ràdio però també a les plataformes Ivoox, Spotify o Youtube i que, a través d’aquesta darrera, s’emet setmanalment un “Vermut literari”, una proposta nova i casolana que entrega fragments de grans obres literàries breument comentats.

 “Trobar ric” és una de les incorporacions a la graella de Matadepera Ràdio per a la temporada 2019/20; un programa que ens apropa a les múltiples i diverses branques de la nostra cultura. Cada dilluns, a partir de les 9 del vespre, hi ha una oportunitat d’acostar-nos a tot allò que no ens és proper o d’aprofundir en allò que més ens agrada. I tot amb entrevistes, esdeveniments, novetats… que ens permeten mantenir-nos actualitzats i vius dins la literatura, la cultura popular, la història o la música.

El programa és conduït per Francesc Alcaraz, un ésser humà que s’ha deixat seduir per totes les manifestacions que ens identifiquen com a societat i que condicionen el nostre model de vida.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta