Torna el programa “Trobar ric” convidant Xavier Serrahima

Entrevista a Xavier Serahima
09 des. 2019

Després d’unes quantes setmanes d’absència per malaltia, aquest dilluns 9 de desembre, torna el programa “Trobar ric”. I amb un al·licient especial, ja que es tindrà el plaer de poder comptar amb Xavier Serrahima, l’autor d’”Oceà d’incertesa”. Es parlarà d’aquest peculiar recull de poemes i s’aprofitarà per descobrir mètodes de creació literària i els camins que està prenent la literatura aquests darrers anys.

“Trobar ric” és una de les incorporacions a la graella de Matadepera Ràdio per a la temporada 2019/20; un programa que ens apropa a les múltiples i diverses branques de la nostra cultura. Cada dilluns, a partir de les 9 del vespre, hi ha una oportunitat d’acostar-nos a tot allò que no ens és proper o d’aprofundir en allò que més ens agrada. I tot amb entrevistes, esdeveniments, novetats… que ens permeten mantenir-nos actualitzats i vius dins la literatura, la cultura popular, la història o la música.

El programa és conduït per Francesc Alcaraz, un ésser humà que s’ha deixat seduir per totes les manifestacions que ens identifiquen com a societat i que condicionen el nostre model de vida.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta