Ricard Ustrell presentarà “El Matí de Catalunya Ràdio”

Ricard Ustrell
27 juny 2023

El periodista format a Matadepera Ràdio Ricard Ustrell dirigirà i realitzarà “El matí de Catalunya Ràdio” la pròxima temporada, a partir del 4 de setembre. La incorporació d’Ustrell al capdavant del programa insígnia de la ràdio nacional de Catalunya respon a la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva.

Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa més important de Catalunya Ràdio, amb l’objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència i “sumar talent jove a l’experiència de l’equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l’orgull de reivindicar l’origen i els valors de l’emissora”.

Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) es va estrenar fa vuit anys als caps de setmana amb “El suplement” després d’una notable trajectòria a Catalunya Ràdio. En el món de la comunicació, però, va debutar a Matadepera Ràdio l’any 2005 amb “Falsa identitat” que va dirigir tres anys. Des de llavors i fins que va marxar, quatre anys més tard, va fer també “Històries humanes” (2008/09) i es va encarregar de coordinar la Marató de Matadepera Ràdio que al desembre de 2008 va fer 17 hores d’emissió. També va conduir un magazine a Matadepera Televisió: “Fem salat”. A banda d’”El suplement” Ustrell va dirigir uns mesos “Preguntes freqüents” a TV3, així com els reportatges “Quatre Gats” i “Planta baixa”. Actualment presenta i dirigeix “Col·lapse” a la mateixa cadena els dissabtes al vespre.

A la imatge, Ustrell, en una entrevista a Matadepera Ràdio l’any 2017 (Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta