Ricard Ustrell estrenarà al setembre “Planta baixa”

Planta baixa
29 jul. 2019

TV3 estrenarà al setembre el programa “Planta baixa” que presentarà el periodista sabadellenc format a Matadepera Ràdio Ricard Ustrell. Produït per La Manchester, “Planta baixa” serà un magazín d’actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató que s’emetrà de dilluns a divendres de 12 a 2 del migdia. I d’entre els seus col·laboradors, Sandra Castells, que també va iniciar les seves passes en el món del periodisme a la municipal de Matadepera.

El programa s’emetrà en directe des d’un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador, s’hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d’estar, els temes d’interès social d’investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l’altell és l’espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) es va estrenar fa quatre anys als caps de setmana amb “El suplement” després d’una notable trajectòria a Catalunya Ràdio. En el món de la comunicació, però, va debutar a Matadepera Ràdio l’any 2005 amb “Falsa identitat” que va dirigir tres anys. Des de llavors i fins que va marxar, quatre anys més tard, va fer també “Històries humanes” (2008/09) i es va encarregar de coordinar la Marató de Matadepera Ràdio que al desembre de 2008 va fer 17 hores d’emissió. També va conduir un magazine a Matadepera Televisió: “Fem salat”. A banda d’”El suplement” Ustrell va dirigir uns mesos “Preguntes freqüents” a TV3, així com els reportatges Quatre Gats, que la televisió ha emès aquests darrers mesos amb entrevistes a personatges d’actualitat.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta