Ricard Ustrell estrena a TV3 “Col·lapse

16 set. 2022

TV3 estrena aquest dissabte a la nit el programa “Col·lapse”, que presentarà i dirigirà el periodista sabadellenc format a Matadepera Ràdio Ricard Ustrell. Produït per La Manchester, l’espai, el contingut, del qual ha estat envoltat de gran secretisme, tindrà convidats ben especials per analitzar el què passa, a més d’una banda en directe que marcarà el ritme del programa.

També comptarà amb una companyia d’actors “que seran el nostre mirall al món i, per descomptat, un equip de col·laboradors tan divers com sorprenent que ho qüestionarà tot i que navegarà prop del col·lapse. Ningú no s’escaparà de la seva mirada àcida i el bon humor, de manera que, mentre no arribi el col·lapse, estarem entretinguts”, ha manifestat Ustrell.

Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) es va estrenar fa set anys als caps de setmana amb “El suplement” després d’una notable trajectòria a Catalunya Ràdio. En el món de la comunicació, però, va debutar a Matadepera Ràdio l’any 2005 amb “Falsa identitat” que va dirigir tres anys. Des de llavors i fins que va marxar, quatre anys més tard, va fer també “Històries humanes” (2008/09) i es va encarregar de coordinar la Marató de Matadepera Ràdio que al desembre de 2008 va fer 17 hores d’emissió. També va conduir un magazine a Matadepera Televisió: “Fem salat”. A banda d’”El suplement” Ustrell va dirigir uns mesos “Preguntes freqüents” a TV3, així com els reportatges Quatre Gats. Els darrers tres anys ha dirigit i presentat al matí “Planta baixa” també a TV3.

A la imatge, Ustrell, en un dels programes de “Planta Baixa

Encara no hi ha comentaris