Retransmissió del partit del Dr’s

DR, Copa Catalunya
31 gen. 2022

El Dr’s Matadepera vol seguir superant-se a la Copa Catalunya. I després del disputat partit amb victòria final contra el Vacarisses Futsal que es va jugar el passat 11 de gener, aquest dimarts 1 de febrer hi ha una nova cita per continuar avançant en les eliminatòries, en aquest cas, la tercera ronda. Serà a partir de les 10 de la nit al Pavelló Primer d’Octubre, quan el Sènior Masculí del Dr’s Matadepera que juga a Segona Catalana s’enfrontarà al Montcada Futbol Sala que disputa a 3ª nacional. Es tracta d’un partit molt important pel club, ja que és el primer cop que s’arriba tan lluny en unes eliminatòries, i on tothom és convidat a animar a l’equip local.

El partit es podrà seguir també en directe a través de l’antena de Matadepera Ràdio (107.1 FM / www.matadeperaradio.cat) en una emissió especial del programa esportiu “Res en joc”. Jan  Tormo i Ramon Avellaneda seguiran totes les incidències des d’un quart d’hora abans (21.45h).

Vint-i-quatre hores abans, aquest dilluns a les 21.00h, “Res en joc” portarà als estudis de Matadepera Ràdio alguns dels protagonistes de la jornada d’aquest dimarts.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta