‘Res en joc’ convida un dels àrbitres del Mundial de Globus

Jan Tormo
18 oct. 2021

És l’esdeveniment esportiu (?) del moment, la final de la Balloon World Cup, on 600.000 persones van veure el passat dijous la primera edició d’aquesta competició organitzada per Ibai Llanos i Gerard Piqué que va ser emeta per Twitch, i on Perú va guanyar després de derrotar Alemanya a la final. Espanya va quedar tercera, guanyant a Brasil en el partit de bronze.

Aquest dilluns (21.00h), el “Res en joc”, el programa esportiu de Matadepera Ràdio entrevista un dels àrbitres de la competició: Franc Tormo, entrenador personal,  preparador físic, àrbitre d’hoquei en Divisió d’Honor i organitzador d’esdeveniments.

“Res en joc” és un programa d’actualitat esportiva amb els resultats dels equips del poble, entrevistes als millors i pitjors esportistes i convidats de luxe. El programa també trepitja el carrer per conèixer les inquietuds d’aquelles persones que practiquen esport a l’espai públic matadeperenc, així com els seus greuges i preocupacions. Dirigit per Jan Tormo, compta amb les col·laboracions de Ramon Avellaneda, Ot Corominas i Pere Casas.

A la imatge, Franc Tormo amb Gerard Piqué.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta