Radioteatre: “Volem anar al Tibidabo”

28 nov. 2018

Matadepera Ràdio continua aquest dimecres una nova temporada de Radioteatre, la setena. Els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el control tècnic de Nil López, la presentació i el muntatge de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. El que es presenta aquest dimecres 28 de novembre és “Volem anar al Tibidabo”, que serà interpretada per Montserrat Santamaría, Maria José Carim, i Àngels Closa.

L’obra que es presenta és “Volem anar al Tibidabo” de Cristina Clemente (Barcelona, 1977), autora barcelonina formada a l’Institut del Teatre que ha treballat també en cinema i televisió, on ha exercit de guionista en sèries com “El cor de la ciutat”, “La Riera”, “Sin identidad” i “Com si fos ahir”.

“Volem anar al Tibidabo”  reuneix alguns dels elements més característics de Clemente: el fet de col·locar-nos davant d’un mirall i parlar dels temps actuals amb intel·ligència i sensibilitat. Darrere la quotidianitat de les situacions narrades, s’amaga una reflexió complexa sobre les relacions humanes amb el compromís social com a teló de fons. L’obra es converteix en un cant d’amor d’unes filles cap als seus pares quan decideixen amagar-los la malaltia de la mare perquè puguin ser feliços en la ignorància.

A la imatge, foto de família dels actors d’aquest radioteatre.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta