Nova temporada de Matadepera Ràdio

mtr neutre
01 oct. 2023

Matadepera Ràdio estrena aquest dilluns 2 d’octubre, una nova temporada, la que fa la número 43. I ho fa amb 23 programes on es combina l’actualitat informativa, el magazine, els musicals i l’entreteniment. A través del 107.1 de la FM o per internet a www.matadeperaradio.cat, on es poden recuperar els programes ja emesos, i amb emissió continua les 24 hores del dia, la municipal de Matadepera, oberta a tota col·laboració, vol continuar exercint una labor de servei públic al mateix temps que no vol deixar la seva vessant com a escola per a futurs professionals.

Les novetats que es presenten aquest any són un nou espai musical “Rock’n’classics” (dilluns a les 21.00h amb Esteve Llop); un programa de rondalles per a petits i grans, “Contes a la vora del foc” (dimarts a les 19.30 amb Cristina Vilà); un espai de vins que significa el retorn d’un antic col·laborador de la casa, Joaquim Fontboté, (“Llevataps”, els dimarts a les 20.00h), i un nou programa musical alternatiu que ja va estrenar a l’estiu l’incombustible Marc Clapés (“Fila Indie”, els dimecres a les 21.00h).

La música continua essent un dels grans ingredients de la programació. Així, continua l’espai de bandes sonores a “Stellar Music” amb Xavier Hernàndez (dilluns a les 22.00h); el veteraníssim d’actualitat electrònica d’”Exòtica Ràdio” amb Toni Martínez (dilluns a les 23.00h); el de música pop de qualitat amb “Join the party” (dimecres a les 20.00h amb Paco Herraiz); el de rock contemporani de “Sonotone” amb Ivan Caparrós (el penúltim dimecres de cada mes a les 22.00h); el de repàs de les novetats musicals de “Primera llista” amb Marc Clapés (divendres a les 22.00h amb repetició els dissabtes a les 11.00h); el de música més discotequera “Remember Hits” (divendres a les 21.00h amb Òscar Pérez), i naturalment, les “Ones de Jazz” amb Francesc Gil (dijous a les 22.00h).

Es mantenen altres programes temàtics, com el de poesia “No pot ser mentida” amb Pere Ejarque, Josep Maria Cistaré, Mireia Sol i Marc Masdeu (dimarts a les 22.00h); el literari “Lletraferida” (dilluns cada quinze dies a les 20.00h) amb Sandra Milán; el d’història “A les portes de Troia” amb Alberto Reche i Sergio Rodríguez (dimarts a les 23.00h amb repetició els dimecres a la mateixa hora); el de temàtica femenina “Dama de nit” amb Cristina Ballbè (primer i segon dimecres de mes a les 22.00h), el de cultura tradicional “La cova del drac” amb Jordi Saura (dijous a les 21.00h, amb repetició els dissabtes a les 10 del matí); el del jovent del poble: “Lucky Txei” (dilluns a les 19.00h amb Roger Fabra, Santi Calvache i Jan Aymerich) i el magazine desenfadat “Pètals, portals i purpurina” (dijous a les 19.00h, amb Albert Castaño i Jan D. Casablancas).

També continua el de genealogia “Avi d’on venim” (dimarts cada 15 dies  a les 21.00h amb Joaquim Pont), i el d’emprenedoria “Happy Project” (divendres a les 19.00h amb Emma Peña). Un cop al mes, hi haurà també Radioteatre que comença la seva dotzena temporada (últim dimecres de mes a les 22.00h).

Finalment, l’actualitat local estarà present un any més al “Matadepera Notícies” amb Albert Beorlegui (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateixa hora) i a l’”Agenda d’activitats” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h). Les xarxes socials, amb les novetats de la casa, les continuarà portant Isabel Pérez.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta