Nou programa a MTR: “El món en una hora”

05 des. 2017

Aquest dimarts s’incorpora a la graella 2017/18 de Matadepera Ràdio una nova proposta: “El món en una hora”, un espai d’informació, debat i anàlisi d’afers internacionals que dirigirà Aníbal Garzón i que s’emetrà els dimarts a les 7 de la tarda.

El programa intentarà analitzar de manera profunda i contextual diferents esdeveniments internacionals. Donat que molts mitjans de comunicació informen de manera breu i esporàdica sobre la majoria dels assumptes internacionals, això provoca com a conseqüència que gran part de l’opinió pública finalment construeixi una realitat acrítica i esbiaixada del que succeeix al món. Un món globalitzat que fa que cada cop la nostra vida quotidiana estigui més vinculada al que succeeix a l’exterior.

Per això, per entendre’ns a nosaltres mateixos és necessari entendre el món que ens envolta, més enllà de les fronteres nacionals. “El mon en una hora” comptarà amb la presència de diferents especialistes, i serà un espai d’informació, debat, i anàlisi de diferents esdeveniments internacionals per aportar democràticament inquietuds i reflexions a l’opinió pública. Reflexions que de manera participativa ens podran compartir al programa.  Cada programa se centrarà en una temàtica concreta, tan temporal com contextual.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta