‘Nopotsermentida’ a Ona Digital

npm
04 nov. 2022

El programa de poesia de Matadepera Ràdio “Nopotsermentida” acaba d’incorporar-se a la graella d’Ona Digital, la plataforma que recull diversos espais d’emissores, algunes d’elles municipals. Ja hi ha tres programes penjats, corresponents a les emissions que prèviament han passat per Matadepera Ràdio (els dimarts a les 22.00h), que es poden recuperar a través de l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia.

“Nopotsermentida” és un dels programes més veterans de la graella de la municipal de Matadepera. La seva primera emissió va ser el desembre de 1998, amb Cesc Bosch, Pere Ejarque, Miquel Herreros i Marc Masdeu. Al llarg dels anys també l’han fet possible, en etapes de diferent durada, Pol Oliveres, Mireia Sol, Marta Álvarez, Cristina Sánchez, Marc Julià i Josep Maria Cistaré. Actualment, i d’ençà de la novena temporada, són Cistaré, Ejarque, Masdeu i Sol els que en vetllen.

No és l’únic espai de Matadepera Ràdio que també es pot trobar a Ona Digital. A les Portes de Troia (dimarts i dimecres a les 11.0h), el programa setmanal d’història va néixer també a Matadepera Ràdio el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

https://www.onadigital.cat/programs/nopotsermentida

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta