Nil López i Jorge Fernández al “Matadepera Notícies”

14 des. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 14 de desembre s’entrevistarà Nil López, regidor d’urbanisme i obres que parlarà de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística en la parcel·la que ocupa Sant Llorenç dels Pins.

També passaran per l’informatiu Jorge Fernández, president de Comerç Matadepera, que comentarà les activitats d’aquest Nadal dels establiments comercials del poble, així com Mireia Vancells, que acaba de ser guardonada amb el 7è Premi Narrativa Marítima Vila de Cambrils per l’obra “Aritmètica del crim”.  Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Pamela Martínez i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta