Miki Núñez, convidat al “Per no dir res”

01 oct. 2019

Aquest dimarts, el “Per no dir res”, el programa sense etiquetes de la municipal comença temporada entrevistant al terrassenc Miki Núñez, que parlarà del seu debut en solitari amb “Amuza”. El disc ha arribat al número 1 de vendes a tot l’estat espanyol i en ell s’hi poden trobar temes d’èxit com ‘La venda’, la cançó amb la qual va representar Espanya a Eurovisió, però també el seu darrer impacte ‘Celébrate’. Parlarem amb ell del disc i de la gira que farà l’any vinent.

Així mateix durant el programa es faran connexions amb diferents punts del país per veure com s’està vivint el segon aniversari de l’1-O, a la vegada que també s’aprofitarà per estrenar algunes seccions!

El Per No Dir Res arriba a la vuitena temporada amb un trio a la presentació. Després de moltes temporades amb en Marc Clapés i l’Aran Montero, enguany s’hi suma l’Emma Skantz per portar una mica de tranquil·litat i serenor en un equip que parla molt per no dir res. El programa passa per antena els dimarts de 5 a 8 del vespre.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta