Matadepera Ràdio al Festival de Contes

contes
06 abr. 2024

Des d’aquest diumenge 7 fins al dimarts 16 d’abril, Matadepera Ràdio s’afegeix a la quarta edició del Festival de Contes programant audicions d’una quinzena de contes que sonaran cada dia a les 10 i 11 del matí, 1 i 2 del migdia i 4 i 6 de la tarda. Guillem Montagut, Anna Piñol, Núria Garcia, Noemí Barja, Manu Rodríguez, Marta Torné, Anabel Devega, Concepció Rosaura, Carme López, Estel Baldó, Rosa Martínez, Montserrat Burgués, Eva Martínez, Víctor Velàzaquez, Òscar Velàzquez i Sofia Velàzquez en seran els seus lectors.

Els dos programes literaris de la casa també contribuiran al festival: “Lletraferida”, que s’emet els dilluns a les 8 del vespre i que presenta Sandra Milán, llegirà el capítol “Breve diálogo con un futuro autor de libros infantiles” d’Astrid Lindgren, extret del seu llibre “Mi mundo perdido”, i els dos primers capítols del llibre “Els llibres d’A” de jl badal. I “Contes a la vora del foc”, amb Cristina Vilà, els dimarts a 2/4 de 8, també en parlarà.

 

A la imatge, la família Velàzquez – Martínez, que ha participat en la gravació de contes que s’emetran a Matadepera Ràdio.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta