Matadepera Ràdio a “L’hemeroteca de la ràdio”

Esteve Llop
14 gen. 2022

Ràdio Sant Cugat (91.5 FM) emet aquest dilluns 17 de gener a les 12 del migdia (amb reemissió el dimecres a les 21.00h), un nou programa de “L’hemeroteca de la ràdio”, que tindrà com a protagonista Matadepera Ràdio.

“L’hemeroteca de la ràdio” és un espai que, segons els seus responsables, “parla de ràdio. La ràdio, el mitjà de comunicació que t’acompanya a tot arreu des de fa un segle, té bona salut però cal cuidar-la. I per això mimem el nostre estimat mitjà escoltant antics programes de ràdio, parlant de les emissores on es van emetre i dels professionals que els van fer possible”.

Presentat i dirigit per Jordi Casellas i Esteve Llop (ex-col·laborador, per cert, de Matadepera Ràdio), al programa se seleccionen gravacions històriques i es comenten amb els professionals de l’emissora, en aquesta ocasió amb Albert Beorlegui, el seu director. Properament, “L’Hemeroteca de la ràdio” està previst que entrevisti Albert Murillo (Icat FM), Albert Malla (Radio Marca), Jordi Basté (RAC1) o Albert Parera (Grup Flaix).

Un cop s’hagi emès, el programa es podrà recuperar a https://www.cugat.cat/programes/hemeroteca

A la fotografia, Esteve Llop.

Encara no hi ha comentaris