Maria Glòria Farrés i el Radioteatre

radioteatre
27 gen. 2023

DAMA Matadepera organitza per aquest divendres 27 de gener (Casal de Cultura, 19.00h), una nova activitat, oberta a tothom i d’interès general. En aquesta ocasió serà una entrevista, on el periodista Albert Beorlegui conversarà amb la col·laboradora de Matadepera Ràdio Maria Glòria Farrés, centrant-se especialment en la seva labor com a directora del Radioteatre de la a municipal. L’acte es complementarà amb la representació d’una obra, “Ai!, homes” de Sergi Belbel, que serà interpretada per Natàlia Grandia, Maite Pons, Elisabeth Tartera, Sandra Milan i Montserrat Santamaria.

Vinculada a Matadepera Ràdio des de 1993, Maria Glòria Farrés (Terrassa, 1934) ha fet diversos programes relacionats amb la música clàssica. Des de 2012 dirigeix “Ràdioteatre a Matadepera Ràdio” amb un grup de veus seleccionades per interpretar obres del teatre clàssic i contemporani en antena el darrer dimecres de cada mes a les 10 de la nit. El passat any 2022 va ser distingida amb una Menció d’Honor a la 22ª edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya premiant la seva trajectòria.

A la imatge, una representació de radioateatre al Casal de Culura, amb Maria Glòria Farrés i Nil López, l’any 2019 (Foto: Miquel Badia).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta