L’Operació Nen de Nadal, al “MTD Notícies”

08 nov. 2017

Una setmana més, Matadepera Ràdio posa en antena un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Per aquest dijous 9 de novembre s’entrevistarà Lory Salvato, responsable local de l'”Operació Nen de Nadal” que s’està realitzant aquests dies.

També passaran per l’informatiu Tomàs Moré, responsable del Programa Internet Segura, que aquest dijous precisament imparteix una conferència al Casal de Cultura, així com Raül Sànchez, director de Famílies Nombroses de Catalunya. Tot això, després dels titulars del més destacat de la setmana amb Míriam Vila i abans de l’agenda de tot allò que serà notícia.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 7 de la tarda, a través del 107.1 de la FM, per internet a la web de Matadepera Ràdio (www.matadeperaradio.cat/radio), i a partir de divendres a la secció “Darrers Audios” a la mateixa pàgina.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta