‘Lletraferida’ convida Enric Carreras

El programa literari de Matadepera Ràdio “Lletraferida” convida aquest dilluns al matadeperenc Enric Carreras Puigbò
15 oct. 2023

El programa literari de Matadepera Ràdio “Lletraferida” convida aquest dilluns al matadeperenc Enric Carreras Puigbò, que ha publicat “Existir cansa molt”, un recull de 22 contes curts per a adults, amb un registre humorístic, tocs de surrealisme i notables dosis de crítica social. Publicat per l’editorial terrassenca OmniaBooks, és un llibre “que pot agradar als amants de Pere Calders, Sergi Pàmies o Quim Monzó”, tal i com diu el mateix Carreras. No és la seva primera incursió literària, ja que va debutar amb les lletres a la novel·la “Muses i cretins”, publicada per Edicions Saragossa.

Enric Carreras (Terrassa, 1971) és compositor, arranjador i pianista. Llicenciat en Dret per la UAB, ha exercit com a periodista durant 22 anys i es va iniciar en l’àmbit de la comunicació a Matadepera Ràdio. Ha publicat 7 discos i ha compost bandes sonores per al cinema i la televisió, sintonies publicitàries i música per a espectacles. Com a pianista, s’ha dedicat preferentment al jazz i al jazz-fusion, lidera el quintet de jazz-fusió Enric Carreras Eclectic Project i forma part d’altres formacions com la Jazzspirit & Josep Maria Farràs, Carles Pineda Jr Quartet, Josep Soto Quintet i Erwyn Seerutton Group.

El programa “Lletraferida” acaba d’encetar la seva cinquena temporada. Presentat per Sandra Milán, s’emet els dilluns a les 8 del vespre, amb repetició a la setmana següent.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta