L’Escola Ginesta fa un taller a Matadepera Ràdio

Taller L’Escola Ginesta
17 juny 2019

L’alumnat de l’àmbit  lingüístic “I tu què t’expliques?” del Cicle Superior de l’Escola Ginesta va realitzar el passat 11 de juny una visita molt especial a Matadepera Ràdio.

Es tractava d’enregistrar el programa que l’alumnat havia preparat durant el tercer trimestre. El resultat final de dues hores i escaig de feina a l’emissora, fent de locutors i tècnics de so, va ser un programa d’uns trenta minuts titulat “Papa, mama, surto a la ràdio!”.  El contingut del programa va quedar molt variat i va ser fruit de la investigació i la creació dels alumnes: presentacions personals dels participants, investigacions sobre quines pel·lícules o quins influences agraden més, o també quines són les seves gominoles preferides, entre d’altres. Un altre tema tractat va ser el Patiesport, una competició molt popular a l’escola.

El programa el podreu sentir ben aviat des del web de l’Escola Ginesta, així com altres programes produïts els trimestres anteriors. L’experiència Ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora que esperem repetir el curs vinent.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta