“Les bodes del llauner”, radioteatre a MTR

28 març 2018

Matadepera Ràdio  continua una nova temporada de Radioteatre, la sisena. Els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el muntatge musical de Carles Artés, el control tècnic de Nil López, la presentació van a càrrec de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. L’obra que presentem avui és “Les bodes del llauner”, del dramaturg, poeta i prosista irlandès John Millington Synge, més conegut com a J.M Synge que va viure entre el 1871 i el 1909.

“Les bodes del llauner” és una obra curta però plena de ritme i humor, amable però contundent, que transcorre en un racó qualsevol d’exclusió social, amb uns personatges que viuen en un àmbit de gana, misèria i desarrelament cultural. Però on es tracten temes que podrien ser característics de la nostra època: qui és més menyspreable, el delinqüent que reconeix la seva condició i no s’amaga de les seves malifetes, o bé aquell dirigent que s’aprofita del seu alt càrrec social per a treure’n el màxim profit?

Matadepera Ràdio l’obra serà interpretada per Antònia Genescà, Natàlia Grandia, Nil López i Ricard Martínez. Serà a partir de les 10 de la nit al 107.1 de la FM.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta