La vulnerabilitat dels ciclistes, al “MTD Notícies”

ciclistes
24 març 2022

L’emissora municipal de Matadepera (107.1 FM), programa un nou informatiu amb alguns dels principals continguts d’actualitat local. Així, aquest dijous, el “Matadepera Notícies” entrevistarà Raúl Cruz i Míriam Pasalodos, portaveus d’una entitat ciclista, RCR19 que es mobilitza aquest cap de setmana per denunciar la vulnerabilitat dels ciclistes a la carretera.

També ens acompanyarà Nati Calvo, experta en literatura infantil i juvenil que ens explicarà l’exposició que es pot veure a la Biblioteca aquests dies i que porta per nom “La Nit”. I també passarà per aquí Montserrat Beltran, autora i directora de l’obra “Aigua” que es presenta aquest diumenge al Casal de Cultura. El resum del què ha estat notícia aquesta darrera setmana amb Míriam Vila i el repàs de l’agenda pels propers dies tancarà l’informatiu.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta